drie daagse intensive

Deep Soul Diving

 

De komende Deep Soul Diving meerdaagse in 2018 is de laatste van dit jaar:

vrijdag 30 november tot zondag 2 december!

 

Je laatste kans om met antwoorden en een hoop bagage minder aan 2019 te beginnen!

 

 

 

 

BONUS: extra gratis overnachting !!

 

Het programma voor de intensive loopt van vrijdag 15 uur tot zondag 19 uur, maar…….. je kan nog een extra nachtje blijven om lekker na te genieten. Dus beslis je om mee te gaan, dan krijg je extra veel!

 

Wat krijg jij allemaal tijdens Deep Soul Diving?

 

 

 

Tijdens deze driedaagse intensive gaan we de diepte in. We gaan kijken wat jou tegenhoudt. We bekijken wat je missie is en wat je wilt leren in dit leven. Wat je mag loslaten om volledig jezelf te mogen zijn. Want dan kan jij doen wat je te doen hebt!  

 

We beginnen met een uitgebreide analyse van jouw numerologie. Daarin liggen de antwoorden waarom je hier bent, wat je te doen hebt, wat jou blokkades zijn en waar je klacht en je kracht ligt. Deze analyse geef ik alleen maar in intensives omdat deze veel vragen kunnen oproepen en in de drie dagen dat we bij elkaar zijn hebben we daar tijd voor. Tijd die we in een gewoon consult niet hebben.

 

Elke dag hebben wij een 1 op 1 sessie die gebaseerd is op de EEN®therapie. De EEN®therapie is een beproefde therapie die snel de diepte ingaat en het mogelijk maakt makkelijk los te laten. Het is een therapie die praten en energetisch werk combineert. ( waarde 3 x € 100)

 

Speciaal voor Goud en Platinum: Elke dag krijg jij een lichaamsbehandeling, want je slaat emoties, ervaringen en spanningen op in je fysieke lichaam. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je ook in je fysieke lichaam makkelijker loslaat en het nieuwe integreert. Deze sessies zijn gebaseerd op Body Stress Release, orgaanmassage volgens de Siberische en Taoistische natuurgeneeskunde of een van de behandelprotocollen van Symphony of the Cells. ( waarde 3 x €100)

 

Gedurende het hele weekend werk ik ook met de ondersteunende kracht van essentiele olien. Je kan deze on the spot uit proberen en gelijk de werking ervan ervaren.

 

Naast de sessies ben ik 24 uur aanwezig, al zal ik ergens tussen 23 en 7 uur wel slapen.wink Blijft er nog steeds 16 uur per dag over voor jou!

Dus jij kan heerlijk de behandelingen goed laten nawerken ( ik noem het altijd marineren) en mocht je dan ineens iets bedenken, kunnen we dat gelijk integreren of duiden. Ik ben de dagen dat we samen zijn in complete afstemming/flow. Daardoor vallen er ook in de casual gesprekken die we die dagen gewoon hebben veel op z’n plek of  valt mij ineens de missing link op. En eerlijk, dat is voor mij de grootse drijveer deze intensives te houden!! 

 ( Waarde hiervan onbetaalbaar)

 

Het weekend ( vrijdag 15 uur tot zondag 19 uur) vindt altijd dicht bij de natuur plaats, want in de natuur zitten heel veel helende krachten. Ik zoek mooie locaties uit waar je heerlijk kan genieten tussen de sessie van de natuur, de rust en de ruimte. Je hebt een eigen slaapkamer als je kiest voor Goud en een gedeelde slaapkamer als je kiest voor Zilver.  Je kan heerlijk tot jezelf komen, ongestoord huilen of gewoon gelijk na een behandeling van de behandeltafel zo je bedje inrollen. Je kan je weer verbinden met Moeder Natuur. Ik leer je aarden op een briljante en snelle manier, zodat jij ook na deze intensive jezelf veel makkelijker in balans houdt.

 

Je hebt dus echt 3 dagen voor jezelf, jouw missie en jouw leven. Je hoeft je tranen niet snel te drogen omdat het gewone leven weer aanklopt. Alle tijd om te voelen, te helen, los te laten en daarna te gaan! ( waarde onbetaalbaar)

 

Alle maaltijden vanaf het diner op vrijdag tot de “ga niet met een lege maag weg” soep op zondag worden verzorgd. Heb je dieetwensen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. (waarde € 99)

 

Dus naast dat we heerlijk de tijd hebben om de diepte in te gaan, is er ook genoeg tijd over voor jezelf. Tijd voor een wandeling, tijd voor een goed boek of gewoon lekker even niets. Misschien een keertje voelen hoe het is om op te staan en te gaan dauw trappen. Net waar jij op dat moment behoefte aan hebt!  Omdat ik heel goed weet dat rust belangrijk is als je veel verwerkt, zijn er per weekend maximaal nog drie andere deelnemers aanwezig. Het blijft dus altijd een heel klein gezelschap waar jij alleen mee te maken hebt als je dat zelf wilt of behoefte aan hebt. (waarde onbetaalbaar)

 

Dus deze 3 dagen Deep Soul Diving hebben een onbetaalbare waarde voor jou. Maar ik snap ook dat iedereen een eigen budget heeft. Daarom kan je kiezen uit drie pakketen, te weten Zilver, Goud of Platinum.

 

 

De behandelingen zijn natuurgeneeskundig consulten en worden als zodanig mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG).

Tevens ben ik geregisteerd als HBO registertherapeut bij de RBCZ.

 

ZILVER

 

Het ZILVER pakker bestaat uit:

 

3 dagen helemaal voor jezelf

 

3 dagen mijn heldervoelendheid, kennis en ervaring als mens en als therapeut

 

elke dag een 1op1 consult EEN Therapie

 

2 nachten in een gedeelde slaapkamer

thee koffie en water

 

alle maaltijden zoals beschreven

 

max aantal deelnemers 4

 

€ 399

Goud

 

Het GOUDEN pakket bestaat uit:

 

Alle fijne dingen uit pakket ZILVER

 

maar nu met:

 

een slaapkamer helemaal voor jou alleen

 

elke dag een therapeutisch massage of een Body Stress Release behandeling

 

max aantal deeelnemers 3

 

 

 

 

€ 599

 

Platinum

 

Het PLATINUM pakket bestaat uit:

 

Alle luxe en fijne dingen uit pakket GOUD

 

maar nu:

 

Helemaal exclusief voor jou!

 

Jij bent de enige deelnemer en al mijn tijd en aandacht is voor jou!

 

max aantal deelnemers 1

 

Dit pakket is altijd in overleg in te plannen en hoeft niet op de geplande data plaats te vinden.

 

€ 1099