Veranderingen in 2018

 

 

Lieve (oud)cliënt,

 

2017 was een jaar met mooie veranderingen.

Van een praktijk aan de Groeneweg naar een praktijkruimte aan huis.

Ik schreef toen al op mijn verhuiskaartje dat deze verandering mij ruimte zou gaan geven om verder te groeien.

 

De veranderingen blijven doorgaan in 2018. Ik wil ook graag online werken. De inzichten tijdens de consulten zijn zo waardevol.

En ik word er zo blij van als ik jullie, mijn cliënten, zie groeien, ook in het voelen van het lichaam en de pijn.

Dat het duidelijk wordt dat de pijn jou iets wil vertellen en dat je dat zelf leert herkennen, erkennen en er mee aan de slag kunt.

Het hele bewustwordingstraject wat samen gaat met pijn. Je pijn is het begin van een reis. Op zoek naar antwoorden.

Het is daarom ook een spirituele reis, waar je oude pijnen mag loslaten zodat je volledig jezelf kunt zijn.

 

Deze informatie wil ik ook bereikbaar maken voor het grote publiek en dan is het wereld wijde web een briljante tool.

Ook wil ik alle kennis die ik de afgelopen 5 jaar heb opgedaan door middel van studie en ervaring veel meer intuïtief gaan gebruiken.

Dus…………… en hier komt de grote verandering voor de praktijkvoering:

 

OFFLINE:

Ik ga vanaf heden geen nieuwe cliënten meer aannemen voor puur alleen Body Stress Release. Ik heb meer te bieden en weet dat dit ook nodig is.

Om mijn cliënten goed te kunnen helpen is een 30 minuten consult niet voldoende.

Nieuwe cliënten krijgen vanaf heden een intake van 90 minuten (€150) en vervolgconsulten van 60 minuten (€100).

Dit geeft mij de gelegenheid er volledig in te duiken en er samen achter te komen waar de oorsprong ligt van de (lichamelijke) klachten. Deze intensievere consulten zullen ook niet wekelijks zijn maar met tussenpozen van een aantal weken, net wat de cliënt nodig heeft.

 

“Ok” hoor ik je denken, “En wat betekent dat voor mij?”  Voor 2018 helemaal niets! In ieder geval, als dat is wat jij wilt. Je mag altijd overstappen naar meer verdieping.

 

Dus voor jou, als zeer gewaardeerde en geliefde (oud)cliënt, blijft alles in 2018 hetzelfde. Jij kunt gewoon een 30 minuten BSR consult boeken. Ook de prijzen zoals ik in het begin van het jaar heb gecommuniceerd blijven voor jullie onveranderd (30 minuten €47, 60 minuten €72 en 90 minuten €97).

Dus jij betaalt geen € 100 maar slechts € 72 voor 1 uur consult! En het is een natuurgeneeskundig consult en valt hoogstwaarschijnlijk (gedeeltelijk) onder je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en sta geregistreerd als HBO register therapeut bij de RBCZ.

 

ONLINE:

Ik schrijf elke week een blog over mijn reis naar pijnvrij leven. Deze blogs zijn te vinden op mijn site en op Facebook www.facebook.com/eenvoudiggenezen, maar als je ze gewoon in je mailbox wilt ontvangen, kun je dat doorgeven via deze link.

 

Verder ben ik een online programma aan het maken dat je helpt de taal van pijn, oftewel wat jouw lichaam jou wil vertellen, te begrijpen en er daadwerkelijk wat mee te kunnen. De waarde te zien van wat eerst heel waardeloos lijkt.

Je kan nu al gratis een e-book met 2 snelle checklists downloaden die jou helpt te zien welk orgaan er bij welke emotie hoort. En wat de plaats van de pijn op jouw lichaam je vertelt. 

 

Kortom, genoeg verandering en groei en dat wil ik heel graag met jullie delen!! Denk je bij het lezen van de veranderingen, zowel offline als online, aan iemand die hier ook wat aan kan hebben in zijn/ haar zoektocht naar de antwoorden op pijn, geef deze info dan door!!

 

Hopend op jullie begrip voor de transformatie van ‘Eenvoudig Genezen’ en als er nog vragen zijn, laat het mij weten!

 

Met lieve groet,

Marjolein Top