Remember who you are!

 

 

Afgelopen week zat ik met mijn twee mannen bij de voorstelling van Disney’s The Lion King. Al gelijk bij de opening had ik kippenvel door de mooie muziek en de dansers die je meenemen naar een hele andere tijd en plaats. Wat een heerlijk gevoel!

 

Het verhaal blijft schitterend ondanks dat we de film grijs hebben gedraaid en het boek heel vaak hebben gelezen. Dus ik zat heerlijk te genieten van dit mooie spektakel en van het feit dat onze mini-man er ook zo van zat te genieten.

 

En toen kwam de scene dat Mufasa Simba vanuit de sterrenhemel toesprak met de magische woorden :

Simba, je bent mij vergeten. Je bent vergeten wie je bent, en zo heb je mij vergeten. Kijk naar jezelf, Simba. Je bent meer dan wat je geworden bent. Je moet je plaats in de kringloop van het leven innemen.

Mufasa in Disney's The Lion King

 

” Simba, je bent mij vergeten. Je bent vergeten wie je bent, en zo heb je mij vergeten. Kijk naar jezelf, Simba. Je bent meer dan wat je geworden bent. Je moet je plaats in de kringloop van het leven innemen.”

 

Deze woorden raakten mij, ze raakten mij in het diepst van mijn ziel. Want dit is wat ik zo belangrijk vind. Voor mijzelf maar ook voor iedereen waar ik mee werk!

 

Je herinneren wie je bent.

Het Goddelijke in je erkennen.

Je eigen power voelen en niet meer wegstoppen.

Jij bent meer dan wat je nu geworden bent!

 

Want alle klachten die we ervaren, of deze nu fysiek, mentaal of emotioneel zijn, vinden hun oorsprong in het feit dat wij niet leven volgens onze blauwdruk. Wij zijn van onze blauwdruk geraakt door diverse oorzaken, waaronder opvoeding, scholing, sociale omgeving en sociale druk.

Maar dat is niet meer nodig!

 

We zitten in een tijd van grote veranderingen op het gebied van bewustzijn. 

Je mag zijn wie je bent.

Jij mag doen wat jij te doen hebt. 

Jij mag alle oude pijn en verdriet loslaten.

Jij mag stoppen met vechten, vluchten en verkrampen!

 

Jij mag vertragen, verbinden en vertrouwen.

 

Zodat jij uiteindelijk niet meer gehinderd wordt door de klachten die je nu nog tegenhouden.

Jouw klachten vertellen een verhaal, jouw pijn is een taal.

 

Benieuwd naar wat jouw lichaam je vertelt?

Daar kan je op drie manieren achter komen:

 

1) Vraag hier mijn gratis Ebook EHBO Pijn aan! Een e-book met twee snelle checklists en de eerste uitleg over de taal van pijn. Wat vertelt onze ziel door ons fysieke lichaam.

 

2) Wil jij graag een afspraak met mij maken zodat wij samen jouw pijn mogen omzetten en jouw mooie waardevolle authentieke Ik gaan opsporen?

Kijk dan hier voor mijn praktijkuren en contactmogelijkheden.

 

3) Maar ben jij degene die echt in zichzelf wilt investeren en die zijn groeiproces in bewustzijn serieus neemt? Voel jij een oude pijn of verdriet en je wilt zo graag deze definitief loslaten maar schieten die consulten zo nu en dan, tussen de bedrijven door, voor jou niet op?

Ben jij echt serieus op zoek naar de oplossing?

Ga dan met mij mee op Deep Soul Diving! In drie dagen tijd neem ik je mee naar diepten in je ziel, waar je in het dagelijks leven geen tijd voor hebt. In de natuur, in een kleine setting kijken we naar wat jouw belemmerd om verder te groeien, wat jou steeds weer terug werpt. Deze drie dagen zijn een combinatie van energetische en lichaamsgerichte behandelingen met als einddoel weer een grote stap verder in jouw bewustzijnsproces.

Meer info vind je hier.

juni 1, 2018
Marjolein
Deep Soul Diving, remember