Verhalen uit de praktijk

omdat diploma’s en technieken niet het hele verhaal vertellen

 

 

Mijn basis om te werken zijn mijn opleiding in de techniek Body Stress Release (BSR) en de opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig (EEN) therapeut, aangevuld met diverse workshops, scholingen etc.

Maar door de jaren heen werd mij eigen heldervoelendheid en helderwetendheid steeds krachtiger en duidelijker. Het begon met hele slimme vragen stellen tijdens de intake of voor een behandeling, dat ik zelf dacht, terwijl ik sprak: “Wow, waar komt dit vandaan? Ik ben best slim, maar zo slim?”

 

Naarmate ik mij verder verdiepte in het feit dat wij naast ons fysieke lichaam ook een energetisch lichaam hebben begon ik ook steeds meer verstoringen in het lichaam te voelen. Plekken op het lichaam voelde heel pijnlijk tegen mijn hand, mijn hand begon zelf pijn te doen of ik voelde ineens ergens in mijn lichaam een pijn die ik daarvoor nog niet voelde. En als ik dan vroeg aan de client of hij of zij dit voelde, bleek dit gevoel altijd van hen te zijn en voor mij dus alleen  aanwezig als een duidelijke aanwijzing waar nog wat mocht gebeuren, wat mocht worden opgeruimd.

 

Ik moest eerst heel erg aan mijn gaven wennen. Ik durfde vaak niet uit te spreken wat ik voelde of voor mij zag, welke linken ik zag naar andere levens enzovoort. Mar daar deed ik mijzelf en mijn client te kort mee en dus begon ik steeds vaker te vertellen wat ik voelde of zag, wat tot schitterende resultaten leidde.

 

Om jullie mee te nemen in dat proces ga ik regelmatig verhalen uit de praktijk delen, waarin ik uitleg wat ik deed, voelde en zag en waarom dat juist zo goed was voor de genezing van de client.

Marjolein Top in contact met meer dan je op het eerste oog ziet helderwetend heldervoelend