Herniapijn uit een ver verleden

 

De behandeling begon zoals een BSR behandeling altijd gaat. Rustig het lichaam door middel van de spierspanningstest vragen waar er nog opgeslagen spanning ligt en deze met zachte handmatige gegeven impulsen weer activeren om de opgeslagen spanning los te laten zodat er weer rust komt in de spieren en het zenuwstelsel zijn werk weer optimaal kan doen. Boodschappen kunnen weer worden verzonden in het lichaam en er is weer ruimte voor herstel.

 

Er zat een gemene pijnplek in de onderrug en na de hele onderrug te hebben behandelt liet ik mijn handen wat langer op deze plek liggen. Het werd heel erg warm en ik voelde heel veel pijn. Maar ook een leegte, een gat. Ik bleef mijn hand op deze plek houden en klopte zo nu en dan de energie er even van af, want het was een heftige ervaring in mijn hand. Ik vroeg in mijzelf aan die plek wat het nodig had om weer fijn te voelen, maar ik kreeg eerst helemaal niets terug. Alleen maar pijn en een gat.

 

 Het beeld in mijn hoofd liet het gat veranderen in een grote open wond en ik wist direct dat dit van een speer was. Ik zag mijn client wegvluchtte uit een indianengemeenschap. Zij wilde bij een ander zijn die niet van hun stam was en de stam verbood dit. De liefde riep harder en zij wilde vluchten naar haar geliefde in de andere stam. Dit werd helaas opgemerkt en ze kreeg een speer in haar rug.

 

Ik vroeg welke olie ik mocht gebruiken om deze pijn en verdriet te helpen helen, in dit leven en in het eerder leven. Het enige wat ik doorkreeg was: Groen.

Ja lekker, dacht ik, wat heb ik nou aan groen? Je moet weten dat ik normaal gesproken echt duidelijk de naam van de olie doorkrijg dus groen was heel erg vaag, zelfs voor mij.

 

Ik bleef ondertussen met mijn hand op de plek van de oude wond en ik zag in mijn hoofd dat zij vluchtte naar een groot rietveld. Ik zag wuivende halmen van een lang soort gras waar zij zich in verschuilde, hopend dat niemand haar daar zou vinden. Zij is daar gestorven aan haar verwonding. Maar met dat ik dat zag, kreeg ik heel duidelijk door: Lemongrass!!

 

Wow, de tranen stonden in mijn ogen. Dat was dus het groen, dat was het gras wat ik had gezien en dat was de kracht die ik nu mocht gebruiken uit Moeder Natuur om deze oude wond en de pijn van nu mee te helen.

 

Ik vroeg of ik wat Lemongrass op de plek mocht smeren en met toestemming heb ik wat Lemongrass verdund op de plek gedaan. Het voelde gelijk rustiger onder mijn handen en ook de client merkte een verschil in intensiteit.

 

Na een tijdje kreeg ik door dat ik het los mocht laten , het was goed zo. De olie zou zijn werk verder doen en mijn assistentie was niet langer nodig. Mijn client gaf aan dat ze het wel heel apart vond dat ik juist die plek had gekozen want de pijn zat er juist boven en onder. Logisch, want waar ik zat was een gat! Niet fysiek maar wel energetisch, een oude pijn die nu mocht helen.

 

Tijdens het nabespreken vroeg ik haar of ze wilde opletten of ze misschien nog boodschappen zou krijgen in haar dromen. De dag na de behandeling stuurde ze onderstaand bericht:

app bericht van client aan Marjolein Top dat de hernia pijn na maanden weg is

 

De kracht van Lemongrass is onder andere dat hij klaarheid en frisheid brengt in vastgelopen situaties.

Heerlijk om met de kracht van Moeder Natuur te mogen samenwerken!